Helg igen

Vi har haft sommar hela helgen i Södra Halland. Temperaturen har legat på 20-22 grader i skuggan. För mig är det här alldeles lagom.
I lördags var jag med min käre bror på en loppistur bl.a. Det är så roligt att åka med honom för vi har ju många samma minnen. På Bakluckeloppis i Folkets Park i Halmstad köpte han en prydnadssak. Ett ekipage, 2 hästar med vagn och kusk. Jag kom då ihåg en liknande prydnadssak jag vunnit som liten på ett tivoli. Vi pratade lite om det och han kom ihåg det. När vi senare kom till en annan loppis stod där en exakt likadan som jag haft och var till salu för 40 kr. Jag köpte den så klart!
Boken "Rasmus Nalle" hade min son som liten. Han älskade den boken och ska få den när han fyller år. De blå ljuslyktorna är också något som fanns på ett ställe jag bodde på. Böcker har jag börjat läsa igen sedan jag hade en utmattningsdepression och är lycklig för allt jag kommer över. Det finns massor att ta igen!
Sådan var min helg. Mest häng på altanen i solen med en bok. Vill du se andras helgbilder klickar du dig enkelt vidare HÄR!

Kommentarer
Postat av: Violen på Brandholmen

Vilken härlig helg vi har haft i stora delar av landet! Verkar kul att gå på loppis och vilka fynd du gjorde! Din son kommer att gilla boken!

2014-04-28 @ 08:58:05
URL: http://brandholmen.blogspot.se
Postat av: Mia Ahlstrand

Låter som en härlig helg fylld med umgänge, sol och värme :) Och en del nostalgi :)

2014-04-28 @ 10:01:35
URL: http://miasmix.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åh, loppis är skoj, har varit på flera loppisar jag med i helgen. Kul att du gjorde fynd och att de har med minnen att göra.

2014-04-28 @ 10:38:30
URL: http://hanna50.blogspot.com
Postat av: Scaniatjejen

Låter som en härlig helg och så underbart att du börjat komma över din utmattningsdepression! Har varit där själv, väldigt skönt att lämna det tillståndet.=)

2014-04-28 @ 13:17:16
URL: http://www.scaniatjejen.se
Postat av: Monica o Jacob

Loppis är så kul, fint att du hittade hästarna o vagnen nostalgi är ju aldrig fel.
Ha en skön kväll

2014-04-28 @ 15:01:19
Postat av: Eva Trillian

Loppisfynd är alltid roligt :) Och Rasmus Nalle ... den hade jag glömt bort *nostalgitrippar totalt*

2014-04-28 @ 18:17:23
URL: http://provtyckningar.blogspot.se/
Postat av: Freja

Loppis med nån som har gemensamma referenser är superkul! Jag har en utmattningsdepression just nu, det där med böcker är svårt... Fokus, minne och ork vill sig inte riktigt...

Svar: Jag har förstått din situation då jag känt igen mycket av det du skrivit! Det var en jobbig period men den är nästan över nu...med den skillnaden att jag är lite mer rädd om mig nu :) Du är säkert snart tillbaks du också!
lilalili

2014-04-28 @ 22:28:38
URL: http://frejareddevil.wordpress.com
Postat av: KajsaLisa

Härligt feelgoodinlägg, skönt när det går åt rätt håll.

2014-04-28 @ 23:10:08
URL: http://kajsalisasblogg.wordpress.com
Postat av: Margareta

Vilken mysig helg du har haft och visst saknar jag någon att dela mina barndomsminnen med, sambon och barnen var ju liksom inte med på den tiden och mamma har inte så bra minne från det som varit. Känner inte igen några av dina prylar men det kanske är dags att besöka något loppis för att plocka fram de fina minnena - har knappt varit på ett trots att jag tänkt och tänkt att jag ska.

Ha en fin valborgs- och första majhelg.

2014-04-29 @ 15:07:28
URL: http://bildgatan.designa.nu
Postat av: Anni

Men tänk att du hittade en likadan prydnadssak! Jag menar, hur stora var oddsen?
Åh, jag älskar att gå på loppisar och fynda - eller bara titta! När vi bilade hem från Normandie för något år sedan förvarnade jag maken om att om jag ser en loppis är det bara att stanna bilen! Det blev två spännande stopp med mycket udda inköp!

2014-04-30 @ 22:46:15
URL: http://vardagsnjutning.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0