Hundvakt

Jag är hundvakt och har inte tillgång till min egen dator. Foton kan jag ta med iPhonen men gillar inte dem lika mycket som min Sony Kamera och bildbehandlingsprogrammet jag har.
Jag funderar lite på om det är jag som är hundvakt eller om jag har hundvakt! Jag har en bild på Vilja som har varit med på bloggen tidigare och lägger ut den igen. I brist på annat upprepar jag mig.

Kommentarer
Postat av: Artlover

Hur är det att vara hundvakt då? Har du en ny kamera också?

Svar: Att vara hundvakt var underbart! Hon är ju en helt fantastisk vovve, Vilja! Nope, tyvärr har jag inte någon ny kamera...jag trivs kanon med min Sony! Hoppas du har det bra!
lilalili

2012-07-18 @ 14:36:42
URL: http://artlover-mittlivibilder.blogspot.se/
Postat av: Mia

Hej!

Jag vet inte om du minns mig eller om du ens går in här och läser din egen blogg...? Brukar tänka på dig, och undra vad du blev av. Mår du bra? Jag hade en blogg, "Ögat ser- örat hör", där du ganska ofta lämnade kommentarer. Bloggen heter numera "Säg det negativa så positivt som möjligt", men jag skriver alltmer sällan. Om du råkar se detta, skulle det vara kul om du bara ville lämna ett avtryck hos mig. Mitt kommentatorsfält är stängt, så inget hamnar i bloggen utan mitt godkännande.

Kan aldrig glömma människor som korsat min väg på olika sätt, är väldigt nostalgisk och vill gärna veta att ni alla finns och mår bra!
Många hälsningar
Mia, Stockholm

2013-12-30 @ 12:03:45
URL: http://assar.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0