Världsbild som rasat

För några år sedan misshandlades jag grovt av mannen jag då levde ihop med. Jag tänker inte gå in på närmare detaljer om det, men jag mådde för jävligt. Det gjordes polisanmälan och jag fick hjälp av en vän att gömma mig och flytta från den ort jag då bodde på. Det var en fruktansvärd händelse i mitt liv som innebar att jag fick ändra på precis allt. Jag fick kontakt med tre personer som hjälpte mig på olika vis. De gav mig dels en rent praktisk hjälp men framför allt fanns de för mig och lyssnade på mig. En man vågade jag lita på till hundra procent. Han var den som ständigt fanns till hands och han fick mig att återfå tron på människan. Så småningom fick han mig att tro på att mannen också är människa (några män i alla fall). För några månader sedan rasade hela min tillvaro igen. Den mannen jag litade på greps, misstänkt för kvinnomisshandel. Nu undrar jag varför jag inte blev nunna, eller lesbisk, eller lesbisk nunna kanske. Hela min världsbild rasade igen.


Kommentarer
Postat av: Princexswe

Då har du verkligen haft maximal otur. För det finns ju så himla många mysiga, trevliga, snälla och sympatiska män där ute. Dom flesta faktiskt. Men ett och annat rötägg finns det förståss, och dom är ofta så duktiga på att manipulera. Hoppas du kan få tillbaka tron på män igen, även om det kanske inte är det enklaste. Ha det bra. Kram Eva

2009-07-14 @ 10:24:36
URL: http://princexswe.blogspot.com/
Postat av: Nathalie

fyfan, du verkar inte ha haft det lätt :( Jag hoppas du mår okej i alla fall :/

2009-07-14 @ 20:02:49
URL: http://nathaliegustavsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fy vilken upplevelse. Män som slår kvinnor är fega kräk i mina ögon. Men ofta bottnar det väl i någon slags osäkerhet. Men bara för att man är osäker får man inte bete sig hur som helst. Jag förstår att det kommer ta tid innan du kan lita på någon man igen.

Ha det bra och var rädd om dig. KRAM

2009-07-15 @ 08:50:31
URL: http://silverkatten.webblogg.se/
Postat av: tant lila

Glöm det!Det lär nog förekomma misshandel även i lesbiska förhållanden och det värsta jag har sett vad gäller hur man uppträder mot barn var i Italien på 1960-talet när jag såg hur några nunnor slog barnen de hade hand om.

Man får nog, trots allt gå till den enskilda personen och inte till kategorin. Ha en trevlig kväll!

2009-07-15 @ 15:41:54
URL: http://www.metrobloggen.se/lilatankar
Postat av: elena cn

Men herregud! Jag förstår att du blev djupt besviken. Men ge inte upp tron på människan!!!

2009-07-15 @ 23:59:24
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Trollpackan

Det var ju höjden av otur tycker jag! Det finns ju de män som är bra, som Eva säger: de flesta.

Jag hoppas att du får tillbaka tron på människan och att allt ordnar upp sig till det bästa.

varma kramen

2009-07-16 @ 09:03:31
URL: http://www.trollpackan.bloggagratis.se
Postat av: Stefan Falkelind

Vilket helvete du gått igenom. Det ena efter det andra. Kvinnomisshandlare ska låsas in. Ska vi följa varandras bloggar på Bloglovin?

2009-07-16 @ 12:27:47
URL: http://falkelind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0