Mörkblå tankar

Nu börjar dagen ta slut. Det har blivit mörkt igen. Detta är en dag som jag nästan uteslutande har använt till att tänka. Mitt tänk har berört allvarliga saker, som mitt ursprung t.ex. Jag bär ett efternamn som jag fått ärva av min biologiska far. Namnet är det inget fel på, jag tycker nästan det klingar vackert ibland. Vad som är fel är att jag inte känner någon från den familjen eller släkten. Att jag tänkt på det just idag beror på att jag fick ett meddelande om att min fars bror fyller år. Jag har alltså i min enfald gått in och hittat honom och reggat honom som en bekant. Min fars bror som jag aldrig mött fyller alltså år. Jag vill så gärna veta varifrån jag kommer, men vill han veta var jag är..Jag vet inte om jag orkar med att bli besviken en gång till. (Forts. följer förmodligen.)Kommentarer
Postat av: Tarziii

Hejsan! Kan du hjälpa mig med en grej? Jag vet inte om jag ska klippa raklugg eller inte. Jag skulle bli jätteglad om du gick in och tittade på bilderna i mitt senaste blogginlägg och gav mig din åsikt :)

2009-01-28 @ 18:13:45
URL: http://tarziii.blogg.se/
Postat av: Annica

Oj, lät väldigt tungt det där...

kramar om

2009-01-28 @ 19:24:45
URL: http://sundsvallsliv.wordpress.com/
Postat av: Andréa

Sv: Okej :) Jag tycker också det är fint med kontraster mellan ögon och hår :)

2009-01-28 @ 19:58:44
URL: http://makeupartisten.blogg.se/
Postat av: annika

Fin blogg =) Hur är det med dig då ? =)

2009-01-28 @ 20:44:10
URL: http://gustafssonaannika.blogg.se/
Postat av: elena cn

Ja, det är svårt att veta hur andra reagerar men spontant tror jag att brodern skulle bli glad. Vet han om att du finns?

2009-01-28 @ 22:13:50
URL: http://elenassida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0