Nu är tonårsförälskelsen över

Visst gör det ont när knoppar brista. För att inte tala om gamla drömmar, när de dör gör det också ont. Men jag är tacksam för att jag kommit till en punkt i livet när jag inte ser allt genom rosa solglasögon längre, åtminstonde inte så länge. I går dog definitivt ungdomskärleken. Jag träffade ju på honom av en tillfällighet tidigare i år, läs HÄR och igår kväll skulle vi åter mötas. Det var en speciell känsla att lyssna på idolerna jag hade som tonåring tillsammans med min stora kärlek från då. Efter uppträdet gick vi för att äta en bit mat. Jag tänker inte skriva så mycket om det, men ganska snart bröt jag upp,  tackade för mig och gick till stationen. Jag hade tagit reda på tågtiderna  innan. Kärleken som dog för flera år sedan gick inte att återuppliva, inte ens med hjälp av mun-mot-mun-metoden.


Kommentarer
Postat av: Nettan

Det GÖR ont när knoppar brister.

Tack för kommentaren. Ha det "gött"

Nettan

2008-10-18 @ 10:24:36
URL: http://nettanspyssel.blogg.se/
Postat av: vashten

ja det var hemskt, fick panik känslor av ljudet dessutom tog det 30 minuter...ha en underbar dag....pöss o kram

2008-10-18 @ 10:29:41
URL: http://www.metrobloggen.se/vashten
Postat av: lottam

Skönt när det är över ....Tack för kommentaren hos mig.

Ha en skön lördag!

2008-10-18 @ 13:14:34
URL: http://resagenomlivet.blogspot.com
Postat av: Mia

Hej!Önskar dig en trevlig helg!!Kramis Mia

2008-10-18 @ 14:30:17
Postat av: Elena CN

Lite sorgligt...men skönt att inte behöva fundera längre. Min ungdomsförälskelse har jag inte sett sedan den dagen jag slutade 9:an. Ibland funderar man ...

2008-10-18 @ 23:06:15
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Jonas

Vad skönt att veta. Själv funderar jag till och från om hur det skulle vara att träffa min stora ungdomskärlek. Ibland läser man om människor som hittar tillbaka till varandra på äldre dagar. Men vanligast är nog att man som du upptäcker att det inte finns någon glöd kvar. Men jag skulle gärna vilja göra som ni. Äta lite middag, höra hur livet har varit och sen gå vidare. Ha det och om nya kameran lovar jag att skriva om, så snart jag är frisk igen. ;-)

2008-10-20 @ 10:40:58
URL: http://seastone.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0