Nytänk i livet

Det känns att jag fick ny energi och nya tankegångar igår av mediet jag mötte. Det var många saker hon sa som jag redan visste men hon gav mig nya infallsvinklar. Att jag har för många olika uppgifter vet jag ju redan, men att jag ska ordna en form av köbildning och hur, var ett nytt tänk för mig. Jag kommer att fortsätta att föreläsa men kommer tydligen att skriva en bok också. Det var några av de saker hon sa utan att ha en aning om vem jag är. Jag är absolut säker på att det hon sa var saker som kommer att prägla mitt liv framöver. Jag har ett band som vi spelade in som är en timma långt, jag har inte haft energi nog att lyssna på det ännu.Kommentarer
Postat av: Judith

Spännande. :-)

Banden brukar jag lyssna på någon gång då och då bara när jag kommer ihåg. Och direkt efter så har jag låtit kanske några dagar gå emellan. Det är mycket att smälta.

Jag har bara gjort det två gånger. Varit hos ett medium så och fått band och med 5½ års mellanrum. Och det sista mediumet pratade så mycket att jag fortfarande inte fått ordning på allt. Allt fick inte ens plats på bandet. Vi pratade i över 2 timmar........:-) Jag försöker lyssna av i bitar och skriva ner för att få sorterat. Så himla spännande. :-)Kramar i mängd!

2008-11-27 @ 08:49:10
URL: http://judith45.blogspot.com
Postat av: lottam

Åh, sådant är ju spännande att gå på.Tack för kommentaren på min dag.

Tusen tack ...Ha en fortsatt fin vecka.

2008-11-27 @ 08:59:42
URL: http://resagenomlivet.blogspot.com
Postat av: vashten

Godmorgon, spännande, men själv vågar jag inte gå till ett medium hahaha, hur mår du???

2008-11-27 @ 10:24:23
URL: http://www.metrobloggen.se/vashten
Postat av: elena cn

Spännande! Jag har aldrig varit hos något medium och vet inte om jag skulle vilja/våga...

2008-11-27 @ 13:45:22
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Annica

Jag har varit till två spåkvinnor i mitt liv och man kan tro vad man vill om sånt där men dom sa båda saker om mig som man inte kan gissa sig till utan nån sanning måste det ligga bakom....mystiskt men roligt!

2008-11-27 @ 18:06:01
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24348
Postat av: Tobias

Det är verkligen imponerande med medier... Har varit i kontakt med ett medium en enda gång, som jag bad spå mig. Och det var läskigt hur mycket hon kunde säga om mig som person, men även att hon kunde se saker som sedan verkligen inträffade. Sådant som hon inte kunnat haft den blekaste aning om. Verkligen imponerande! :)

2008-12-03 @ 16:51:40
URL: http://tobbelindqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0