Som en vind

Jag känner hur min kraft, liksom vinden utanför, återvänder. Jag ägnar hela den här helgen åt att Duga...och Duga Bra!

Smärta

Ännu en dag fylld av smärta. Jag är vansinnigt medveten om att jag har en rygg. 

Fototriss Tema Ätbart

Före min promenad gick jag in på Helenas sida för att se vad jag skulle fotografera till veckans Fototriss. Nu blev jag allt lurad. Veckans tema var ätbart och det förväntade jag mig inte att hitta på min KraftPromenad. Jag har några bilder i arkivet jag deltar med i stället och önskar oss alla en fin-fin söndag!
 
Fudge. Så läcker att titta på!
Härliga kringlor!
Spöklik Potatis
Vill du se fler tolkningar på Veckans Tema eller delta själv går du in HÄR!
 

KraftPromenad

KraftPromenad är vad jag kallar mina turer, hittills utan stavar. Jag tar verkligen ut mig, eftersvettas och känner mig nöjd efteråt. Under tiden jag går är det ju inte så roligt, ganska strängt, men för var dag jag går blir det bättre och bättre. Nu hoppas jag det blir en riktigt bra sommar. Morgonen är härmed spikad för KraftPromenad!
 
 

Fototriss Tema Tomt

Så var det söndag och Fototriss igen. Den här veckans triss-tema är Tomt.
Jag har valt  mina blogg-bilder från min tomt. Närmare bestämt Tomt-gränser.
 
 
 
Du som vill se andras tolkningar eller själv delta går in på Helenas sida genom att klicka HÄR

 
 

 
 

Helgbilden

Jag sitter vid datorn och låter fingrarna sakta röra sig över tangentbordet. Jag har många tankar för tillfället, en del bra och några mindre bra. Jag har dock en idé, som börjar vakna till liv, om hur jag ska forma min framtid. Det är tungt men jag känner att jag måste.
Här var jag i helgen
Jag gav mig ut och gick, utan kamera, och lät huvudet arbeta på högvarv. Det är så jag brukar hantera mina tankar, ofta får jag en klarare bild över det som stör mig. Ibland behöver jag många promenader. Och nu ska jag ge mig ut på en till.
 
Hit tänker jag mig idag!
Någon timma med högvarv i huvudet och kroppen får sig en genomkörare. Det kan bara komma bra saker ur det.
Hur andra ser på helgen som gick, eller delta i fotoutmaningen själv, gör du HÄR!
 
 
 

Fototriss Tema Blommor

Fototriss den här veckan har Temat Blommor. Jag använder mig av 3 bilder ur arkivet som jag tycker mycket om.
 
 
Vill du se andras tolkningar av veckans tema eller delta själv klickar du dig in på Helenas sida HÄR!
Nu när det snart är Mors Dag, ska vi välja något ur Coolstuffs breda sortiment, något som jag vill ge bort eller behålla själv.
Mitt val föll ganska omgående på följande: Jag älskar färsk ananas, men har alltid problem med att skära upp den. Jag har därför önskat mig en AnanasSkalare. Det fick jag syn på här och det är självklart något jag önskar mig. Då kan jag servera mig ananas lättare! Här finns en Länk till Ananasskalaren jag hittade.
 
 
 
 

Att tappa fotfästet

Jag tar itu med en massa saker jag tycker är jobbiga. Ringer flera telefonsamtal jag skjutit upp, skickar mail till olika instanser. Jag tvättar, promenerar runt med dammsugare och lagar middag till mig. Slutligen ramlar jag ner i soffan, totalt utmattad med kroppen full av obestämbar värk. Då ringer telefonen och det är någon som berättar om hur dålig jag är! Att jag inte hör av mig och att jag borde skämmas! När jag berättar att jag varit sjuk får jag till svar att det beror på mitt eget sätt att leva! Jag ramlar ner i ett stort svart hål och bara gråter! En människa jag förväntar stöttning av sårar mig så djupt! Livet går vidare men mina tårar fortsätter rinna inom mig!
 
 

GodNatt!

Det har varit en dag fylld av värk och tyck-synd-om! Jag går och lägger mig och tror att Dagen I morgon blir en Bra dag! God natt!
 

Helgbilden

Jag har varit med en vän och lyssnat på Blues i helgen. Blus med stort B. På söndagen när jag åkte hem tog jag foto med mobilen. Foton från Halmstad city med prunkande tulpaner överallt. 
Vill du se andras helgbilder går du till:
http://maritjohansson.se/blogg/

Fototriss Tema SÅ HÄR SER DET UT DÄR JAG ÄR

I veckans fototriss ska vi dokumentera hur våren har kommit till oss. Jag deltar med följande bilder på blommande träd.
Vårt äppelträd är vackert nu, det blommar med små söta blommor.
Jag cyklade bort till affären och på vägen dit såg jag detta underbara blommande träd.
...och den röda kastanjen vars blommor är på väg att slå ut.
Vill du se hur andra har tolkat veckans tema eller delta själv kan du klicka dig vidare HÄR!
 

Lördag hela veckan

Jag satte telefonen på väckning kl 07.30 för jag hade tänkt åka in till Halmstad och gå runt med kameran. Bara strosa runt i min egen takt, stanna där jag vill, kanske ta en kopp kaffe någonstans. När telefonen tutade kom jag på 100 orsaker till att stanna hemma....så det blev så! Jag tog i vart fall cykeln och körde iväg till affären och fotograferade våren på vägen dit. Nu sitter jag här i min ensamhet, totalt uttråkad! Vad konstigt det kan vara med att vara ensam, i Halmstad skulle ensamheten känts behaglig, full av saker att göra!
 
 

Bokvinst

Jag har vunnit en kokbok från det asiatiska köket på http://dreamsaboutlife.com/ jag är så himla glad över vinsten att det knappast går att beskriva. Jag känner redan hur ångorna från det asiatiska köket kittlar mina luktsinnen och så småningom mina smaklökar! Just nu finns det en tävling där vinsten är en kokbok från Tinas kök på http://dreamsaboutlife.com/ 
Tänk om just du vinner den, eller jag...för jag vågade anmäla mig en gång till..
.
 

Dagen idag

 

Dagen i dag är en märklig dag.

Den är din.

Dagen i går föll ur dina händer.

Den kan inte få annat innehåll

än du redan givit den.

Morgondagen vet du ingenting om.

Men dagen i dag har du.

Använd dig av det.

I dag kan du glädja en människa.

I dag kan du hjälpa en annan.

I dag kan du leva så

att någon i kväll tackar för att du finns till.

Dagen i dag är en märklig dag.

Den är din

 
 

Helg igen

Vi har haft sommar hela helgen i Södra Halland. Temperaturen har legat på 20-22 grader i skuggan. För mig är det här alldeles lagom.
I lördags var jag med min käre bror på en loppistur bl.a. Det är så roligt att åka med honom för vi har ju många samma minnen. På Bakluckeloppis i Folkets Park i Halmstad köpte han en prydnadssak. Ett ekipage, 2 hästar med vagn och kusk. Jag kom då ihåg en liknande prydnadssak jag vunnit som liten på ett tivoli. Vi pratade lite om det och han kom ihåg det. När vi senare kom till en annan loppis stod där en exakt likadan som jag haft och var till salu för 40 kr. Jag köpte den så klart!
Boken "Rasmus Nalle" hade min son som liten. Han älskade den boken och ska få den när han fyller år. De blå ljuslyktorna är också något som fanns på ett ställe jag bodde på. Böcker har jag börjat läsa igen sedan jag hade en utmattningsdepression och är lycklig för allt jag kommer över. Det finns massor att ta igen!
Sådan var min helg. Mest häng på altanen i solen med en bok. Vill du se andras helgbilder klickar du dig enkelt vidare HÄR!

RSS 2.0

Affiliator.com
Affiliator Affiliateprogram