Vårt avlånga land

I går handlade Foto-triss om att ta bilder där vi var. Det visade verkligen hur avlångt Sverige är. Förmodligen blir det större klimatskillnader när vi växlar årstid. Här på Västkusten har vi nog haft det varmast och därmed även kommit lite längre. I dag var jag ute på en lite längre powerwalk och såg syrener och äppelblom i full prakt. De blommande syrenerna befann sig så klart i söderläge, men tidigt är det likväl. Magnolian har snart blommat färdigt och på vissa ställen ligger marken vit av blommor från körsbär och plommon.
Vi fick äntligen regn i natt och idag var det lättare att andas än i lördags.
I Sveriges norra delar fanns det fortfarande snö. Gå gärna in på foto-triss och följ länkarna där till de olika delarna av landet, det är en intressant resa!

En Lycklig Lotta på min uteplats 


Kommentarer
Postat av: Terese

Vilken fina bilder :)

Allt bra?

2009-05-04 @ 12:39:42
URL: http://fantasidif.blogg.se/
Postat av: Paula

Hej, vilken trevlig blogg med fina bilder! Här uppe i Dalarna kan man inte säga att vi har sommar ännu, men visst är den på väg trots en rejäl hagelskur idag!

Ha en fin vecka!

2009-05-04 @ 21:28:57
URL: http://paulaz.se
Postat av: Ninna

I detta ögonblick har du inte mindre än 85 kommentarer på ditt senaste trissinlägg. Ja, jag säger inget om det men pallar inte scrolla mig igenom alla. Dina bilder är mycket vackra. Gillar mest äppelblomningen.

Själv fick jag ta mina foton i nån sorts regnväder, på väg till och från jobbet. Så kan det bli när man är bortrest några dagar.Ha det bra!

2009-05-05 @ 18:29:18
URL: http://ninnasbokblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0