Öronbarn som vuxen

Jag var aldrig ett s.k. öronbarn, men har blivit det nu i stället ;) För några år sedan fick jag öroninflammation för första gången i mitt liv. Det medförde att jag ofta fick topsa (helt förbjudet) mina öron efter det. Jag tog lite barnolja på topsyn och tog väldigt försiktigt i själva örat. Annars kliade det så jag trodde jag skulle bli tokig. Detta gjorde jag några gånger i månaden. I går kväll var det så dags igen. Jag slant till på något sätt, och det small till i örat. I dag känns det som det slagit lock för örat och det känns väldigt obehagligt. Så här sitter jag och hör inte riktigt på mitt vänsteröra. Jag hoppas det släpper under dagen. För jag vill slippa gå till

Kommentarer
Postat av: Artlover

Aj aj, vi får hoppas att det inte är allvarligt. Ja, annars får du uppsöka en läkare i värsta fall.

Hade bra med dig:-)

2009-02-09 @ 10:05:21
URL: http://artlover.blogg.se/
Postat av: Ninna

Jag var öronbarn. Hade till och med någon enstaka inflammation i vuxen ålder. Mycket ung vuxen iofs. Minns inte att det kliade, det låter mer som en svampinfektion. Däremot minns jag mycket väl hur fruktansvärt ont det gjorde.

Ha! Mer om detta ämne kanske kan bli ett blogginlägg! Tack för idén.Hoppas att det går över så du slipper doktorn. Hoppas du inte skadat trumhinnan.

2009-02-09 @ 11:30:31
URL: http://ninnasbokblogg.blogspot.com/
Postat av: Judith

Ajdå, låter ju inget kul.Jag var däremot ett öronbarn och jag äääälskar Topz. Så skönt att köra in och vrida runt. Men visst ska jag vara försiktig och förra veckan en natt hade jag grymt ont i ena örat men jag har mina knep så det gick över. Men det är inte helt ok ännu men gör inte ont i alla fall.Håller alla mina tummar för att du slipper gå till det där stället.Kramisar2009-02-09 @ 12:48:21
URL: http://judith45.blogspot.com
Postat av: Mia

Här kommer en öronmänniska till intrippandes....

Hoppas du slipper åka till sjukhuset, men kanske vore bra att kolla ändå? Jobbigt att hörseln blir påverkad så där!

Själv har jag en förbenad klåda i mina öron, och har säkert förstört dom p g a topzen. Finns visst hjälp att få för topzberoende har jag hört...Tack för kommentaren hos mig ang. Madonna!

Det blir nog min sista värstingkonsert, sedan är jag för gammal... ;-)

Kram på dig!

2009-02-09 @ 15:38:19
Postat av: trollpackan

Ojdå! Hoppas att det är bättre nu och att du slipper gå till farbror Doktorn!

2009-02-09 @ 16:17:02
URL: http://www.trollpackan.bloggagratis.se
Postat av: milla

Usch. Lät inte bra. Jag har nog aldrig haft öroninflammation. Men i några dagar har det stickt till i örat ibland. Och det gör rejält ont. Kanske öroninflammation? Jag vet inte?

2009-02-09 @ 18:13:58
URL: http://millarocker.blogg.se/
Postat av: Annica

Ajdå, lät inte bra det där, hoppas att det löste sig för dig.....

2009-02-09 @ 20:28:01
URL: http://sundsvallsliv.wordpress.com/
Postat av: Klimakteriehäxan

Ojojoj här har du en som haft en riktig öronpärs - knappt avklarad - i klart vuxen ålder! Tops är störtförbjudet, har inte mindre än fyra öronspecialister predikat för mig, i strängast tänkbara ton. Man får aaaaaldrig peta sig i örat ö h t ... och jag fick t o m inflammation i hörselgången OCH svamp, så det är lika bra att du går till en doktor och får stopp på eländet. Du får antagligen en grej att droppa i som stoppar klådan. Hu, jag vet hur det känns!!!

2009-02-09 @ 21:53:27
URL: http://www.klimakteriehaxan.blogspot.com
Postat av: elena cn

Isch! Jag minns inte att jag någonsin har haft öroninflammation. Och vet du, jag toppsar öronen nästan varje gång jag har duschat. Men säg inte det till någon. Jag håller tummarna att det inte är något allvarligare!

2009-02-09 @ 21:59:09
URL: http://elenassida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0