Jag - en datorknarkare ?

Nu sedan jag blivit med InterNet igen känns det som jag återfått kontroll över mitt liv. Det är ju skrämmande egentligen. Jag upptäckte under den här datorlösa tiden hur beroende jag är av nätet. Bankärenden gick inte att göra. Jag kunde inte läsa mail eller tidningar. Jag tror att det värsta av allt var att jag inte kunde läsa vad mina närmaste gjorde. De befann sig på andra sidan jordklotet någonstans och kontakten med dem sker ju mest via nätet. Huh så hemskt det var! Bloggandet fick ju ligga totalt nere, jag kunde varken läsa eller skriva några inlägg. Jag råkade samtidigt ut för en ganska jobbig förkylning och fick hålla mig hemma det mesta av tiden. Jag har funderat en hel del på om förkylningen var ett symptom för abstinens!


Kommentarer
Postat av: Boktokig

Ja visst blir man beroende? Alldeles för beroende!!

2009-02-26 @ 12:45:14
URL: http://boktokig.blogspot.com/
Postat av: Ninna

Jag var utan internet i ungefär två dygn i samband med min flytt. Det var fruktansvärt. Så om du är datorknarkare så är minsann jag det också.

2009-02-26 @ 13:00:49
URL: http://ninnasbokblogg.blogspot.com/
Postat av: Annica

Det var alldeles säkert abstinens - jag är fullständigt beroende jag med även om det blivit lite bloggande den här veckan!

Ha en riktigt bra lördag!

2009-02-28 @ 08:25:33
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24348

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0