En hand full av konst

Jag fick ett mail med bilder på några fantastiska konstverk. I stället för att skicka dem vidare lägger jag ut några av dem här. Så kanske fler kan gå på utställning!
Kommentarer
Postat av: princexswe

Wow! Va läckert. Ha en skön onsdag. Kram Eva

2009-04-29 @ 09:27:47
URL: http://princexswe.blogspot.com/
Postat av: annsan_s

Läckra bilder!Ha en bra onsdag..Kram

2009-04-29 @ 10:26:09
URL: http://annlouises.webblogg.se/
Postat av: Hora Sängdahl

Skattesänkningar ger inga jobb. Varför? Därför allt försvinner i borgarnas madrasser varför stimulansen uteblir. Enda resultatet blir att statsfinanserna ödeläggs och välfärden raseras. Det VET Anders Borg. Han bedriver brutal högerpolitik av klassiskt märke. Han är en bedragare. Inget annat.Så till frihetskampen.Hoppas inte för mycket på sånadär mailkampanjer och vad det nu är. Maktens herrar kan lugnt ignorera dem. De har klart för sig att den internetaktiva medelklassen skäller nog så högljutt, men bitas kan den inte.Sedan gäller det att vara mycket vaken för politikens tvära kantringar. Det vi nu ser är hur Alliansregeringen mycket plötsligt framträder som det nakna tyranniets huvudkraft. Den sargade socialdemokratin börjar, rörigt och yrvaket, visa livstecken och gryende medvetenhet om hotet mot vår frihet och vår demokrati.Med tanke på den ekonomiska krisen har medelklassen allt skäl till oro och pessimism. Det välstånd som finns räcker nu bara till de verkligt rika, som vill kompensera sig för storförluster på aktiemarknaden. Medelklassen har att se fram emot en omfattande proletarisering. Vi kastas en efter en ut i otrygghet och misär. Den gradvisa destruktionen av internet är monopolkapitalets metod för att lamslå medelklassen, med dess för Makten hotfulla grepp om nymedia.För att vinna verklig kraft måste frihetsrörelsen alliera sig med den folkliga sociala rörelsen till försvar för välfärdssamhället. Det är av vitalt intresse för oss allihop med tanke på vår nya otrygghet. Vi måste göra oss av med vår naivitet och våra illusioner och börja kämpa på allvar, annars är det kört för oss. Och kom ihåg: att enbart sitta på internet och väsnas räcker inte långt.Det gäller nu att sätta till alla klutar för bringa åstad ett opinionsras för våra tyranniska regeringspartier.Samt att på allvar resa den radikala parollen:SVERIGE UT UR EU.Så ett par avslutande ord till alla fega wordpressbloggare m fl.Bloggare med granskningsfunktion påslagen förtjänar ingen som helst respekt. Bloggarens avsikt är nämligen inte alls att stoppa fulinlägg - utan att censurera åsikter han inte gillar. DET HAR MAN JU SETT.Det gäller sedan, och framför allt, att se över sin egen småaktighet. Samtliga system utom Blogger filtrerar bort mig, vilket ju är enbart löjligt, som vi ser. Vem är egentligen er huvudfiende: TYRANNIET - eller vidriga vidriga vidriga lilla trollet jag?Och så ett par personanmärkningar. Skilj på moderater och moderater. Dendär jävla Kent Persson är bara en partihejduk av föraktligaste slag. Nu ska han sänka skatten, minsann. Vad är det - "ordning och reda i statsfinanserna", kanske? Vilket PRAKTARSEL!skakar bedrövad på huvudet- Peter Ingestad, Solna, "psyyyyyyyyyyyyyyyksjuk" - kyss mig baklänges!!!

2009-04-29 @ 12:32:31
URL: http://porr.wordpress.com/
Postat av: Mia

Vad häftigt!! :-)

2009-04-29 @ 13:11:31
Postat av: LottaM

Visst de är jätte vackra fantastiskt att någon kan måla så fint.Fick ett sådant mail oxå för en tid sedan men, hade inte en tanke på att lägga ut den på bloggen. Bra ide då få alla möjlighet att se dem.Ha en fin onsdag!

2009-04-29 @ 13:52:58
URL: http://resagenomlivet.blogapot.com
Postat av: Daniel

Så finurligt vackert!

2009-04-29 @ 16:47:48
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Mia

Fantastiskt! Hittade liknande själv nyligen, fast svartvita.

2009-04-29 @ 19:31:08
URL: http://happypetinacar.blogspot.com/
Postat av: psykiatrin.blogg.se

fan va snyggt

Vi har lite diskussioner och sånt på G på bloggen så kom gärna in och säg din mening. Sen om du har mer citat eller din egen berättelse av psykiatrin så är du jättevälkommen! När du gör ett inlägg så skriv gärna din mejladress - den är bara synlig för mig! Om du har en diagnos som inte finns mer på diagnosbloggarna så säg till mig!

psykiatrin@hotmail.com

psykiatrin.blogg.se

Kram P!

2009-04-29 @ 20:09:46
URL: http://psykiatrin.blogg.se/
Postat av: elena cn

Så cooolt! Fick scrolla upp och ner flera gånger för att se hur det hängde ihop!

2009-04-29 @ 22:24:14
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: annsan_s

Låter ju bra det..Hoppas du får de trevligt på

din march då..Tack de ska jag ha..Ha en skön valborg & 1 maj..Kram

2009-04-29 @ 23:25:19
URL: http://annlouises.webblogg.se/
Postat av: Lesly

oj vad snyggt. Finurlig ide verkligen =)

2009-05-02 @ 00:49:44
URL: http://leslita.blogg.se/
Postat av: Malin

Jäklar vad häftigt! :D

2009-05-17 @ 02:49:50
URL: http://malinjohanssn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0