Barndop

Jag ska på barndop idag! Det känns som en underbar gåva att kunna vara med när det lilla knytet döps. Vi ska vara i en av de vackraste kyrkorna jag någonsin sett så jag hoppas kunna återkomma med bilder därifrån.
Jag är inte så kyrklig av mig, är inte konfirmerad och har således aldrig tagit nattvarden. De enda gånger jag varit i kyrkan är egentligen när det varit dop eller bröllop. Vi hade dessutom skolavslutningar i kyrkan, men det är ju egentligen ingen kyrklig seremoni - vad jag vet.
Jag vaknade tidigt och tänkte vara med i Fototrissen men Helena, som håller i den, hade också blivit mamma i veckan och ställde därför in den idag. Jag lägger därför ut en närbild från taket på Storan i Göteborg samt bilden från mitt bidrag, från samma tak, i trissen förra veckan.


Detaljer från taket på Storan


Hela taket på Storan.

Kommentarer
Postat av: Ellas Inspiration

Vilka vackra bilder!Jag är sugen på en fotoutmaning trots att trissen inte blir av så jag drog igång en egen idag.. Häng gärna med!http://ellasinspiration.blogg.se/2009/april/fotoutmaning-vartecken.htmlMvhKarin

2009-04-19 @ 08:37:19
URL: http://ellasinspiration.blogg.se/
Postat av: Ninna

Jag var också inne för att se om det var någon triss idag. Helena hade ju förvarnat om vad som kunde ske precis när som helst.

Hoppas du får en trevlig dag i dag, med dop och allt!

2009-04-19 @ 09:43:46
URL: http://ninnasbokblogg.blogspot.com
Postat av: Daniel

Ha en trevlig barnadop idag

Häsla den lille välkommen till världen!

2009-04-19 @ 14:29:35
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0