Talande Tystnad

Det är torsdag och jag är vaken så tidigt att jag fortfarande tycks befinna mig i drömmarnas värld. Det är tyst, nästan lite kallt, runt mig och solen har fortfarande inte gått upp. Jag läser ett par kapitel i Flickan som lekte med elden av Stieg Larsson. Björn Hellbergs bok Club Karaoke läste jag färdigt häromdagen och jag tyckte om den, det känns som det var
en bok om ett 'hederligt mord' - eller vad det nu var. En lättläst, ändå engagerande mellanbok.

Jag gick upp och åt frukost och sorterade upp sakerna jag fått från Yves Rocher igår. Jag blev lite förvånad, hade ju glömt vad jag beställt, blev alltså förvånad över vad jag köpt :
2 mascaror, jag har redan 3 liggande, öppnade men hållbara ännu.
3 olika duscholjor, det har jag oxå flera sedan tidigare
Jag har alltså, om igen, beställt varor för några hundralappar som jag inte behöver, bara för att få varorna fraktfritt. Jag behövde egentligen bara en makeup-cleaner. Vad jag lurar mig själv varje gång!

Jag hittade en lapp där jag skrivit: 'Om man lär sig att hålla tyst ibland börjar andra att tala, och då får man reda på deras sanning.' Det är ord jag läser med väldigt blandade känslor. Hur upplever du dem?


Kommentarer
Postat av: Alicia

Jag tror tystand är bra om man hittar en balans i tystanden. Jag blir lätt för tyst och får allas sanningar. Så när jag väl få chansen att prata kommer alla min asanningar ut och då blir det ganska övermäktigt för den som får alla dom sanningarna.

2008-07-08 @ 15:28:40
URL: http://angestmonster.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0